Der er nu ikke helt lige meget hvilke møbler man hiver ind i sin bolig. De her nemlig meget stor indflydelse på boligindretningen. Og derfor er det heller ikke helt lige meget, hvilket spisebord man hiver med ind i sin spisestue. 

I denne artikel kan du finde en række gode råd til, hvordan du får det helt rette look inde i spisestuen. 

Spisebord med mad

Hvilken stil skal det være i? 

Det er først og fremmest vigtigt at overveje, hvilken stil man skal købe dette spisebord i. Det er trods alt meget forskelligt hvilken generel stil vi har, når det gælder vores boligindretning. Nogle af os kan gerne en mere sofistikeret stil, imens andre kan lide det flotte boho-look. Og det har derfor også ret stor indflydelse på, hvilket spisebord der skal stå inde i spisestuen. 

Det er dog ikke alle der lige har råd til at gå ud og skifte spisebordet ud. Det kan trods alt være ret dyrt at anskaffe et nyt, hvis det samtidig skal være i en god kvalitet. Det kan derfor være en løsning at købe bordben og sætte nogle nye på det gamle, som man har derhjemme. 

Nogle bordben i metal kan især være rigtig flotte, hvis man godt kan lide det lidt ’rene’ og endda rå look. Du kan finde nogle flotte bordben i metal her: https://plankebord.dk/bordben-i-metal/

Hvor mange skal kunne side der? 

Det er også lige vigtigt at overveje, præcis hvor mange gæster du kan have siddende af gangen. Hvis du godt kan lide at lave nogle lækre middage, så er det jo et lidt større spisebord, som du skal have. Så kan du have plads til mange af gangen. 

Men det er nu ikke realistisk i alle boliger, at man har et meget stort spisebord stående. Og så må man desværre begrænse sig lidt. Men måske du kan købe et spisebord med en lille flap, som du kan slå ud og dermed gøre plads til flere gæster? Det kan være en god mellemløsning.  

Prisen har jo også en indflydelse…

Til sidst kan vi heller ikke komme udenom, at prisen nu engang har en indflydelse på, hvilket spisebord vi skal ud og have fat i. Selvom du godt kan lide en bestemt model, så er det jo ikke sikkert, at du har råd til det. 

Her kan det også være en fin løsning at købe nogle bordben i metal eller et andet materiale. Det er en nem måde, hvormed du lige kan forandre det oprindelige bord og give et nyt look til spisestuen – uden at det altså kommer til at koste dig en formue! Det er noget der er værd at overveje, hvis du er ved at blive lidt træt af det samme gamle i boligen.