Hunde er fantastiske væsner, og derfor er det heller ikke uden grund, at de bliver kaldt for menneskets bedste ven. De er loyale, hengivne og generelt bare fantastiske følgesvende i livet. Hvis du er glad for hunde, har du formentlig også en yndlingsrace. Nogle foretrækker små hunde, andre foretrækker i stedet de større racer. Nogle er vilde med sociale hunde, og andre foretrækker de mere reserverede.

Hvis du er vild med Staffordshire bull terriere, vil du sikkert gerne vide mere om racen. Lær staffordshire bull terrier at kende her.

Kort om Staffordshire bull terrieren

En Staffordshire bull terrier er en lille, men muskuløs hund. Racen er primært kendt for to af sine egenskaber; dens godmodighed og dens udholdenhed. Staffordshire bull terrier er nemlig en race, der kan blive ved og ved. Faktisk har hunden svært ved at mærke, hvorvidt den bliver træt.

Til gengæld har den let ved at mærke sin begejstring og hengivenhed til mennesker. Derfor er den også en fantastisk selskabshund, der altid vil elske at bruge tid med sin ejer.

En stædig, men lydig, hund

Helt generelt er Staffordshire bull terrieren kendt for at være stædig, men lydig. Det lyder måske lidt modstridende. Fra naturens side er racen stædig, men det kan du som ejer godt træne væk. Det kræver dog, at du sætter målrettet ind med træning, mens hunden er hvalp.

Ved at konsekvent, men kærlig, vil du få en fantastisk hund, der adlyder dig, og som er nem at håndtere i hverdagen.

En af de mest allergivenlige hunde

Racen har ikke noget underuld, og derfor er der mange allergikere, der heller ikke slår ud, når de er sammen med hunden. Det er nemlig i underuldet, urinen og spyttet, at der sidder allergener.