Er der begyndt at gå lidt for meget hverdag i dit og din partners forhold? Når man har været sammen i lang tid, og man måske endda også bor sammen, er det også nogle gange lidt svært at gøre det super romantisk hver gang man er sammen. Pludselig er der også nogle praktiske ting, som fylder, og som er vigtige at tage hånd om. 

Men det er altså ikke ensbetydende med, at man skal lægge romantikken på hylden – den er også vigtig for forholdet. Så se med her og find ud af, hvordan du får mere romantik ind i hverdagen.

Hold flere date nights

Et godt tip til at holde den romantiske gnist i live er selvfølgelig at tage på nogle flere dates. Da I lige begyndte at date, tog I sikkert tit på dates, så I rigtig kunne lære hinanden at kende, men når man så kender hinanden og får en hverdag sammen, kan man godt glemme disse specielle, romantiske stunder. 

I bør derfor prioritere lidt flere date nights i jeres hverdag, så I har nogle tidspunkter, hvor det kun handler om romantik, og her bør I næsten også lave en regel om, at det er forbudt at tale om praktiske ting, når I er på jeres date. 

I kan eventuelt tage ud og spise på restaurant eller tage en tur i teateret – så længe det er noget, I forbinder med romantik.

Forkæl din partner

Udover at tage på nogle flere romantiske dates med din partner, er der også nogle andre ting, man kan gøre, hvis man gerne vil have mere romantik ind i hverdagen. Man kan eksempelvis begynde at forkæle sin partner lidt mere.

Der er mange måder at forkæle sin partner på, og her er det nok dig og din viden om din partner, som kan komme til nytte. Hvis du eksempelvis ved, at din kæreste synes, at det er det bedste, når du kommer med blomster, er det selvfølgelig det, du skal sørge for mere af. Hvis du omvendt ved, at din kæreste sætter pris på frækt undertøj, er det selvfølgelig det, du skal købe, så I sammen kan få glæde af det i soveværelset.

Det er altså ret meget op til dig at vurdere, hvad det præcis er, der mangler i jeres forhold for at sætte gang i romantikken – og uanset om det indebærer nogle flere romantiske dates, eller om det er en lille ting som en buket blomster, skal I nok finde ud af, hvad der virker bedst for jer.