At leve med succes eller at leve med fred og ro er begge i sig selv svære discipliner. Måske opleves de svære og uopnåelige, fordi du anser dem som adskilte.

Som med venstre og højre hjernehalvdel får du mest ud af dem, hvis du forsøger at forbinde dem. Så du har succesen i dit liv, men du glemmer ikke at stresse af og slappe af. 

Det er i de små, din succes starter. Det er i de små, du lærer at håndtere den og lære at leve i fred og ro. Ved at give dig selv luksus, ved at give dig selv udfordringer, der gavner dig. 

Hvor starter din succes?

Succes starter for langt de fleste ikke fra en penthouse på Manhattan – gid det var så let. Den starter ved, at du en dag sætter dig for, at livet er for kort til at leve uden succes. 

Fra den dag vælger du at omlægge eller tilrettelægge dit liv sådan, så du får mest ud af det henseende, du ønsker succes i. 

Du begynder at tænke, hvordan kan jeg tjene penge her, hvordan får jeg et skuespil job på denne film, hvordan vinder jeg vm i badminton osv. Altså med et mål, et formål med det du gør. 

Herfra er opgaven så forholdsvist at glemme målet, men kun at tænke på en ting – styrkelse og forbedring. Det er bl.a. sådan en af verdens rigeste mænd – og flere end ham – har valgt at drive sin virksomhed. Det er selvfølgelig ejeren af Amazon, Jeff Bezos.

Jeff Bezos virksom er uden sammenligning den største indenfor sit område, faktisk er den så stor, at konkurrencen næsten er svær at få øje på. 

Trods del kolossale succes tænker virksomheden altid på sig selv som en nyopstartet virksomhed. Succes, fremgang og resultater kommer altså af at forholde sig målrettet og kompromisløs til fremtiden.

Hver eneste dag er en mulighed

En anden lektion, som Jeff Bezos og andre af Silicon Valleys store tech-nørder fandt ud af efter deres succes, var, at der findes andet eller andre former for succes og optimeringer end den, som computeren kan producere. 

At klæde sig til succes eller at forstå, hvordan man får noget ud af sit personlige liv, sit personlige udtryk er mindst lige så vigtigt. Det er ikke en ny lektie for særlig mange mennesker. 

Men med den lektie in mente giver det utrolig god mening at få lavet moderigtige og smukke negle. Læs mere på gellack. Dress to impress. Dress to succes.

Husk de afstressende faktorer

Skal du adaptere alt hvad disse rigmænd og tech-genier tænker om succes, økonomi og kropslig optimering? Nej, det vil umiddelbart ikke været svaret for særlig mange mennesker. 

Der kan – for rigtig mange menneske – synes at mangle noget. Hvad med dagene i naturen, dagen på sofaen eller andre ikke-gavnlige eller ikke-optimerende funktion. Dage eller aktiviteter uden et formål. De skal også passes og plejes, hvis du vil berige hele din hjerne og hele dit liv.