Black Friday er i år d. 27. november, og det betyder, at du får adgang til nogle fantastiske tilbud. Du kan lige så godt benytte muligheden og købe de ting, som du går og mangler.

Måske mangler du slet ingenting; måske mangler dit kæledyr noget. Måske mangles der bare en opdatering af dit dyrs faciliteter. Dette er årets chance for at forkæle din bedste ven.

Lækkert foder og andre praktiske nødvendigheder

Det lækreste foder på markedet kan godt have en lidt høj prisklasse; derfor bør du tage i mod de tilgængelige tilbud på dyrefoder denne Black Friday, så du eventuelt kan have noget godt foder på lager eller købe ekstra godbidder til dit kæledyr. Der kommer selvfølgelig også tilbud på ting som for eksempel halsbånd, hundesnore, kattebakker, hundeshampoo, transportkasser, madskåle og hundekurve; hvad end dit dyr mangler.

Det er utrolig vigtigt, at dit kæledyr har adgang til disse slags ting; de er nødvendige for dets trivsel.

Stimulerende legetøj

Ud over de basale ting, kommer der selvfølgelig også et væld af legetøj til dyr på tilbud. Her kommer din chance for at give det stykke legetøj, som dit kæledyr kommer til at elske. Du kan finde legetøj, der stimulerer dit dyr både fysisk og mental, så det bevæger sig, samtidig med at det træner sin hjerne.

Desuden kan du også finde legetøj, som I kan lege med sammen, og legetøj, som dit kæledyr kan underholde sig med selv. Det er din mulighed for at finde legetøj i rigtig god kvalitet, så det holder længe, til meget bedre priser.

De fortjener det bedste

Du er dit kæledyrs primære kilde til nye oplevelser i dets liv. Det er der altid for dig, og det vil altid bringe dig et smil på læben. Dit kæledyr giver dig alt dets kærlighed; nu får du chancen for at give den en masse tilbage. Uanset om det er din hunds hundekurv, der er slidt hul i, eller om det er din kats kradsetårn, der ikke kan kradses i mere, kan du få, hvad I mangler i Canems begivenhed. Følg linket og se mere om Canem Black Friday.